Legendaarne bränd on nüüd Eestis!

Posted on 10 Jan 22:45

Kas tahate uuendada oma väljanägemist muutmata samas oma stiili? Soovite endiselt teisi üllatada jäädes iseendale truuks? Soovite valida garderoobi, mis täies mahus peegeldaks Teie isiksust, mitte ei peidaks seda? FRAAS on Saksamaa sallide ja tekstiil aksessuaaride tootja, kes aitab Teil luua individuaalse ja omapärase väljanägemise.



FRAAS on ainulaadne bränd, mis ühendab endas selle, mis esmapilgul tundub ühendamatu. Saksamaa ettevõte FRAAS on oma ala üks maailma liidreid. Juba 125aastane ajalugu ning PREMIUM klassi kvaliteet teevad selle brändi kordumatuks.

FRAAS on pereäri, mis on suure eduga hoidnud traditsioone ja inovatsiooni. Praegused ettevõtte mantlipärijad Alexander ja Andreas Schmidt on oma ala tõelised spetsialistid, keda ühendab himu moe ja aksessuaaride vastu. Just need inimesed vastutavad enam kui 10 miljoni salli tootmise eest aastas.

 




FRAAS kasutab oma aksessuaaride tootmises esmaklassilisi materjale nagu kašmiir ja siid. Samas on kasutusel ka omapärane ja patenteeritud materjal Cashmink, mis on loodud kõrgkvaliteedilisest akrüültekstiilist. Nüüd on kõikidel Eesti elanikel suurepärane võimalus tutvuda ja osta endale FRAAS aksessuaare EASY TRAVEL esindutes. 




 


Meie esindused asuvad Norde Centrumis, Solaris Keskuses, Ülemiste Keskuses, Kristiine Keskuses ja Järve Keskuses.