Mida kinkida Jõuludeks või uueks aastaks? 5 kingiideed Easy Travelilt!

Posted on 24 Dec 13:13

Tulevate pühade ootel valmistuvad Eesti elanikud juba täiel rinnal kinkidejagamiseks oma pereliikmetele ja sõpradele. Külastades mitmeid kaubanduskeskusi sooviga leida midagi sellist, mis oleks eriline ja omapärane ning mis puudutaks lähedase südant ja soojendaks tema hinge. Aga me kõik teame, et just seda õiget kingitust ei ole nii kerge leida, kui esialgu tundub.

Teie otsingute lihtsustamiseks pakub Easy Travel omalt poolt 5 originaalset kingiideed, millega Te kindlasti üllatate oma lähedasi.

 

Ogon

Idee nr. 1 Mündikarp Ögon Design

Eesti krooni asendumisel euroga algas ka uus sularaha periood ehk mündiajastu. Sellest hetkest suurenes müntide kogus meie rahakotis ja enam ei kuluta me metallraha kui kopikaid. Aga fakt on see, et eurosendid tekitavad peavalu: meie rahakotid on raskemad ning mündid on segamini. Õnneks on Easy Travel poodides saadaval ainulaadsed mündikotid Rootsi ettevõtelt Ögon, mis lihtsustavad tunduvalt Teie eurosentide hoiustamist. Stiilne disain, ideaalne ergonoomika ja unikaalne magnetkaas, mis ei lase teie peenrahal maha kukuda - kõike seda sisaldab endas alluminium rahakott Ögon Design. Kingitus, mis teeks õnnelikuks igaühe.

 

Strellson

Idee nr. 2 Meeste rahakott Strellson

Valides ideaalset kingitust mehele on oluline, et see oma disainiga sümboliseeriks kindlust ja tasakaalukust ja omaks kõrget kvaliteeti. Šveitsi bränd Strellson just selliseid tooteid loobki. Strellsoni rahakoti üle oleks õnnelik iga mees, kes väärtustab kvaliteeti.

 

Picard

 

Idee nr. 3 Naiste rahakott Picard

Easy Travel ei unusta ka õrnemat sugu. Sarnaselt laiale meeste aksessuaaride valikule on meie kauplustes ka rikkalik toodete valik naistele. Saksamaa tootja Picard rahakott sisaldab endas läbimõeldud minimalismi ja ainulaadset kvaliteeti. Elegantne daamilik rahakott on loodud selleks, et rahuldada ka kõige kõrgemaid ootusi.

 

Fraas

 

Idee nr. 4 FRAAS Sallid

Talv on maagiline aastaaeg. Talvel paljud unistavad ning planeerivad oma tulevikku. Samas on see ka aeg, millal ma tahame enda ümber hubasust ja sooja atmosfääri. Legendaarne sallide tootja FRAAS teab juba 130 aastat kuidas oma austajaid mõnusalt soojas hoida. FRAASi sall on suurepärane kingitus igale pereliikmele.

 

 

Kinkekaart

Idee nr. 5 Easy Travel kinkekaardid

Leidsime ka parima lahenduse nendele, kes ei soovi võtta endale vastutust otsustada, et mida kinkida. Lahenduseks on Easy Travel kinkekaardid. Kndlasti leiab iga kinkekaardi omanik ise meie poodidest endale sobiva kingituse.

 

Meie esindused asuvad Norde Centrumis, Solaris Keskuses, Ülemiste Keskuses, Kristiine Keskuses ja Järve Keskuses.